Kullamäe: märkasin juba garderoobis, et poisid on hästi valmis

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock pidas täna korvpalli Eurochallenge’i sarjas alagrupiturniiri kolmanda kohtumise, kui koduväljakul alistati rootslaste Södertälje 99:65.
Tartu Rock pidas täna korvpalli Eurochallenge’i sarjas alagrupiturniiri kolmanda kohtumise, kui koduväljakul alistati rootslaste Södertälje 99:65. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe rääkis pärast eurosarjas saadud esimest võitu, et esimest korda oli Rockil plastil hetke parim koosseis. Asjad loksusid paika leedulasest tagamehe Augustas Peciukeviciuse vigastusest paranemisega.

«Augustase naasmine oli meie jaoks väga tähtis – meeste rotatsioon muutus loogiliseks ja kõik mängijad said tegutseda oma õigel positsioonil,» märkis Kullamäe. «Juba enne mängu garderoobis märkasin, et poisid olid mänguks hästi valmis ning need asjad, mis enne mängu kokku leppisime, toimisid.»

Meeskonna liidri Janar Taltsi hinnangul tegutses terve meeskond hästi. «Rünnakul olime väga head ja suutsime esimese poolaja tempoga lõpuni välja minna,» kiitis ta. «Seekord ei tulnud vastane teisel poolajal nii agressiivselt peale ka. Võib-olla nad vaatasid meie eelmisi mänge ja arvasid, et olemegi selline meeskond, kes lõpud ära annab ja nad ise ei teagi selleks midagi tegema.»

Rock alistas EuroChallenege sarjas koduväljakul rootslaste Söderstälje Kingsi 99:65, mis oli neile kahe kaotuse kõrval esimene võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles