Rüütli: asi tehtud ja kollid löödud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis lõpetas tänavuse aasta võidukalt, kui selle aasta viimases maavõistlusmängus alistati võõrsil 3:0 Liechtenstein. Peatreener Tarmo Rüütli jäi loomulikult sellise kohtumise järel hoolealustega rahule.

«Asi tehtud, kollid löödud ja vastane maha murtud. Rohkem polegi nagu midagi öelda,» võttis Rüütli kohtumise kokku. «Kvaliteedi mõttes oli kohtumine aseritega kõrgem (Eesti alistas reedel Tallinnas 2:1 Aserbaidžaani). Liechtensteini puhul on tegemist meeskonnaga, kes mängib kaitsest lähtuvalt, raske oli neid murda. Oli teistsugune mäng.»

Peatreener jäi rahule ka koondises debüüdi teinud keskkaitsja Karol Metsaga. «Taga null. Kaitseliin sai hakkama ja tema samuti. Edukas debüüt,» sõnas Rüütli. «Eks põhjalikuma analüüsi teeme kitsamas ringis, meeskond oli muidu tubli.»

Koondise ridades 100. korda väljakule jooksnud Enar Jääger pidi tänase matši juba 20. minutil pooleli jätma, kuid Rüütli sõnul midagi tõsist täna kaptenipaela kandnud mehega ei juhtunud. «Tal andis vigastus tunda, midagi hullu ei olnud ja võtsime igaks juhuks riskid maha,» täpsustas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles