Järjekordne tagasilöök Barcelonale: Valdes vigastusega audis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes lahkus väljakult valugrimassiga.
Victor Valdes lahkus väljakult valugrimassiga. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi, kes on sel hooajal olnud hädas oma meeskonna mängijate vigastustega, sai veel ühe tagasilöögi osaliseks, kui nende esiväravavaht Victor Valdes tegi endale liiga koondisemängus Lõuna-Aafrika Vabariigi vastu ning peab palliplatsilt eemale jääma kuni aasta lõpuni.

Käesoleva hooaja järel Hispaania valitseva meistri Barcelona ridadest lahkuv Valdes vigastas oma jala säärelihast teisipäevases sõprusmängus, kus Hispaania pidi tunnistama 0:1 Lõuna-Aafrika Vabariigi paremust.

«Vigastused ei juhtu kunagi heal ajal,» rääkis klubi spordidirektor Andoni Zubizarreta ühele Hispaania raadiojaamale. «Väravavahi jaoks on ebatavaline oma jalga vigastada, aga selline on praegu meie olukord ja peame sellega leppima,» lisas Zubizarreta.

Barcelona on sel hooajal kimpus olnud mitmete vigastatud mängijatega, aga kõige tõsisemaks tagasilöögiks oli ründeässa Lionel Messi vigastus, mille tõttu ei saa kuulus argentiinlane naasta palliplatsile enne uut aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles