Ametlik: Armands Škele liitub Türgi esiliigaklubiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele mängus Kaasani Unicsi vastu.
Armands Škele mängus Kaasani Unicsi vastu. Foto: Liis Treimann

Kalev/Cramo tagamängija Armands Šķēle lahkub Eesti meisterklubist ning liitub Türgi teise liiga klubi Pamukkale Universitesiga. Lätlane jäi Türgi klubile silma pärast häid sooritusi EuroCupi ja VTB Ühisliiga mängudes. 

Meeskonna mänedžeri Kaarel Sibula sõnul on loomulikult kurb meel selle üle, juhul kui sellisest mängumehest ilma jäädakse, kuid lätlast kinni ei hakata hoidma. «Eks me klubi üks eesmärke on pakkuda mängijatele häid mänge ja sellega võimalusi ka silma jääda rahakatele klubidele,» lisas Sibul.

Hetkel veel pole leping Türgi klubiga Šķēlel sõlmitud. Juhul, kui Šķēlel õnnestub leping sõlmida, siis Kalev/Cramo on selleks ka valmis. «Eeltööd uue mängija leidmiseks on juba tehtud, kuna Šķēle võimalik üleminek on juba mõnda aega klubile teada. Tänasel päeval on veel veidi vara rääkida konkreetsetest nimedest,» täpsustas Sibul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles