Venno mängib Soomes resultatiivselt, kuid koduklubi käsi käib kehvasti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Venno.
Olari Venno. Foto: Isku Etta

Möödunud hooajal Valio Võru Võrkpalliklubi ridadesse kuulunud Olari Venno jätkab edukaid esitusi Soome kõrgliigas Rantaperkiön Isku võistkonnas, kui lõppenud nädalal toimunud mängudes kirjutati eestlase arvele vastavalt 20 ja 8 punkti.

Esmaspäeval ühe geimivõidu saavutanud Isku kaotas kodusaalis peetud vastasseisus 1:3 (-18, 20, -19, -23) Raision Loimu meeskonnale, vahendab volley.ee. Venno tegi kaasa kogu kohtumise ja kogus üleplatsimängijana 20 punkti (rünnakul 30-st 17 (57%), lisaks kaks blokipunkti ja üks serviäss). Nurgaründaja kasutegur +12 oli samuti kohtumise parim.

Laupäeval tunnistas Isku võõrsil toimunud mängus Saimaa Volley 3:0 (14, 19, 18) üleolekut ning sarnaselt eelmisele voorule punktilisa ei teeninud. Venno arvele kirjutati 8 punkti, mis oli võistkonna teine näitaja. Enamat suutis vaid Tuomas Tihinen, kes kogus 11 silma. Eestlase kasutegur +5 oli taaskord Isku meeskonna parim.

11 võistkonna konkurentsis viimasel kohal paiknev Isku on kümne mänguga teeninud vaid neli punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles