Šveitslasi klohminud Pärnu tagas eurosarjas kindlalt edasipääsu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CEV Challenge Cupil kohtuvad Pärnu VK ja Genfi Cehnois.
CEV Challenge Cupil kohtuvad Pärnu VK ja Genfi Cehnois. Foto: Andres Haabu

Pärnu Võrkpalliklubi alistas Challenge Cupi kvalifikatsiooniringi korduskohtumises Šveitsi klubiga Genfi Chenois 3:0 ning kindlustas edasipääsu järgmisesse ringi.

Avakohtumise kodus samuti 3:0 võitnud pärnakad vajasid edasipääsuks kahe geimi võitu ja 2:0 edu saavutamisega selleni ka jõuti. Nii esimene kui ka teine geim võideti numbritega 25:22, kolmas geim oli juba puhas Pärnu jõudemonstratsioon – 25:13.

Enne mängu:

Avamängu kodusaalis võitis Pärnu tulemusega 3:0 ning vajab edasipääsuks minimaalselt kahte geimivõitu või paremust kuldses geimis, vahendab volley.ee.

Genfi Chenois' võistkonna jaoks on täna tegemist märgilise tähendusega kohtumisega. Alates 1979. aastast Eurosarjas osalev Genfi meeskond peab nimelt täna oma sajanda euromängu.

Pärnu meeskonna peatreener Urmas Tali sõnul on meeskond kohtumiseks valmis. «Peamine küsimus on selles, kui kiiresti me kohaneme suhteliselt väikese saaliga ja oma mängu käima saame. Otsustavaks saab mängu algus,» sõnas Tali. Pärnu meeskond jõudis Genfi eile, võistlussaalis viidi enne mängu läbi kaks treeningut.

Vastased tulevad kohtumisele suures osas sama koosseisuga, mis avamängus Pärnus. Lisandunud on üks temporündaja (Emmanuel Schaller) ning erinevalt avakohtumisest mängivad šveitslased kahe liberoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles