Tali: algus oli närviline, ent lõpuks nad murdusid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK peatreener Urmas Tali.
Pärnu VK peatreener Urmas Tali. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Võrkpalliklubi alistasCEV Challenge Cupi kvalifikatsiooniringi korduskohtumises Šveitsi klubi Genfi Chenois´ 3:0 nagu ka avamängus ning kindlustas pääsu 16 parema sekka.

Pärnu meeskonna peatreeneri Urmas Tali sõnul oldi avageimis pisut närvilised, ent seejärel vastasest kindlalt üle. «Jäime esimeses geimis kohe tagaajajaks, sest ei realiseerinud oma võimalusi korralikult ja oli veidi närviline mäng, ent geimi lõpus suutsime sellest välja tulla. Teist geimi juba dikteerisme ning kolmandas nad juba murdusid,» rääkis Tali pärast kohtumise lõppu.

Saal, kus mäng toimus oli harjumuspärasest väiksem, ent sellest end häirida ei lastud. «Tulime siia varakult kohale ja saime kaks korralikku treeningut teha ja saaliga harjuda. Lagi oli madalam kui näiteks TTÜs ning väga ruttu tulevad piirid ette,» lisas ta.

Järgmiseks vastaseks on Slovakkia klubi Bratislava Volley Team. «Palju pole neid skautida jõudnud, aga esmalt tundub, et ühtegi koondise meest seal ei mängi. Eks jõuame veel infot koguda,» sõnas juhendaja järgmise ringi vastase kohta. Need mängud peetakse detsembris. 16 parema seas teeb kaasa ka CEV Cupilt madalamasse sarja langenud Tallinna Selver, kes kohtub Austria klubi Holding Graziga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles