Jason Kidd sai NBA-lt kummalise käitumise eest trahvi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Kidd.
Jason Kidd. Foto: SCANPIX

Brooklyn Netsi korvpalliklubi peatreener Jason Kidd sai NBA-lt 50 000 dollarit trahvi selle eest, et pillas kohtumises Lakersi vastu väljakule jooki ning proovis sellega võita aega, et meeskonnale juhiseid jagada.

Nets oli neljapäeval peetud mängus kohtumas Los Angeles Lakersiga, kui mängu lõpuni oli jäänud 8,3 sekundit ning Nets oli 94:96 taga. Kuna Netsil polnud enam võimalik mõtlemispausi võtta, otsustas peatreener Kidd kasutada omapärast taktikat ning ütles Brooklyni klubi mängijale Tyshawn Taylorile, et see talle otsa kõnniks. Järgmisena oli Kidd juba Taylorile otsa kõndinud ning väljakule jooki maha ajanud.

Kiddi sõnul oli tegemist õnnetusega. «Mänguolukorras proovid sa mängijaid sisse ja välja vahetada ning jook lihtsalt kogemata kukkus mu käest maha,» andis Kidd mõista, et kaotas olukorras kogemata kontrolli. NBA ametnikud sellist põhjendust ei uskunud ning nüüd peab Kidd tasuma 50 000 dollari suuruse trahvi.

Nets kaotas kohtumise 94:99. Brooklyni klubi on hooaega alustanud oodatust halvemalt ja seni on kogutud vaid neli võitu ning 11 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles