Panettiere: Klitško ei tea pulmadest mitte midagi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere Foto: SCANPIX

Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško jõuab peagi abielusadamasse. Tema näitlejast kihlatu Hayden Panettiere rääkis USA meediale, et tema tulevane abikaasa ei tea mitte midagi läänelikest pulmatraditsioonidest.

«Ta on hetkel väga suures segaduses. Ta ei teadnud, mis asjad on mesinädalad. Selgitasin, et see on see, kui lähed pärast pulma puhkusele,» rääkis 24-aastane kaunitar. «Siis pidin talle veel rääkima, et ta ei näe pruudi kleiti enne laulatust. Ta ei mõistnud seda. Tema meelest on see kõigest kleit.»

Lisaks rääkis näitlejatar, et loodab kogu südamest saada normaalse suurusega lapsi. Pisikest mõõtu Panettiere kardab, et isa geenid võivad lapsed hiiglaseks muuta. «Ta on suur! Ma tean, et mina olen väike, aga tema on hiiglaslik. Me oleme mõlemad äärmuslikku mõõtu, kuid jumal peab meile tooma normaalse lapse,» naljatles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles