TTÜ võitis kodusaalis HITOt

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: SCANPIX

Alexela Korvpalli Meistriliigas lõpetati nädal pühapäeva õhtul Tallinna Tehnikaülikooli spordihoones TTÜ KK ning KK HITO omavahelise mänguga.

Pärast kohtumise avakorvi, millega avas kohtumise skoori HITO neil enam nii hästi ei läinud. TTÜ vastas nende ühele korvile 12:0 vahespurdiga, haarates liidripositsiooni kindlalt enda kätte, juhtides veerandaja lõppedes 21:13. Teisel kümnendil püsis  vahe 10 punkti piirimail. HITO küll püüdis vahet vähendada, kuid kodumeeskond hoidis initsiatiivi kindlalt enda ohjes, võites esimese poolaja 39:25.

Teisel poolajal hakkas TTÜ oma eduseisu tasapisi kasvatama ning mida minut edasi, seda kindlamini said Tiit Soku hoolealused initsiatiivi enda haldusesse, juhtides enne otsustavat veerandaega juba 25 punktiga, seisuks 65:40. Viimased kümme minutit enam kohtumisse muutusi ei toonud ning TTÜ hoidis kindlalt eduseisu, võites mängu 83:58.

TTÜ poolelt said kõik mehed käe valgeks. Neist resultatiivseim oli 15 punkti visanud Kristjan Keres. Igor Arendas lisas 13 ning Kristjan Makke 10 silma. HITO parim oli 17 punkti toonud Siim Laur. Edvard Trumm toetas teda 15 ning Jarko Kool 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles