Mõõn ilma Messita: Barcelona pikk kaotuseta seeria sai otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja Barcelona pidid koduliigas vastu võtma hooaja esimese kaotuse.
Neymar ja Barcelona pidid koduliigas vastu võtma hooaja esimese kaotuse. Foto: SCANPIX

Pikalt löömatuna püsinud Barcelona jalgpallimeeskonda on tabanud väike mõõn - eile õhtul jäädi koduliigas 0:1 alla Athletic Bilbaole ja saadi seega teine järjestikune kaotus.

Nädala keskel Meistrite liigas võõrsil Amsterdami Ajaxi 2:1 paremust tunnistanud Barcelona oli koduliigas seni alistamatu, kuid 15. voorus tuli võõrsil vastu võtta esimene kaotus. Mängu ainsa värava lõi 71. minutil Iker Muniain.

Barcelona on 40 punktiga endiselt tabelitipus, kuid Madridi Atletico jääb neist nüüd võrdsete punktide juures maha vaid kehvema väravate vahe tõttu. Teine suurkonkurent Madridi Real on aga vaid kolme punkti kaugusel. Bilbao meeskond hoiab 29 punktiga neljandat kohta.

Koduliigas viimati üheksa kuud tagasi kaotanud Barcelonat vaevab tõsine vigastustekriis - trauma tõttu ei saa jätkuvalt meeskonda aidata maailma parim jalgpallur Lionel Messi, samal põhjusel jäid eilsest mängust kõrvale ka väravavaht Victor Valdes ning kaitsjad Dani Alves, Carles Puyol ja Jordi Alba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles