Video: brittide olümpiakangelane tuli kapist välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Daley.
Tom Daley. Foto: SCANPIX

Briti vettehüppaja Tom Daley tunnistas avameelses videos, et on lähisuhtes teise mehega.

19-aastane Daley avaldas video pealkirjaga «Miski, millest ma tahan rääkida», lausudes seal oma lähisuhetest rääkides: «Ideaalses maailmas ei peaks ma sellist videot tegema, sest see ei tohiks oluline olla.»

2012. aastal Londoni olümpial pronksmedali võitnud Daley on enda sõnutsi käinud kohtamas ka tüdrukutega, kuid ühtegi tõsist suhet polnud tal enne selle aasta kevadet olnud. «Mu elu muutus täielikult, kui kohtasin kedagi, kellega koos tundsin end õnnelikuna ja turvaliselt. Ja noh – see keegi on mees. See tuli mulle kerge üllatusena. Aimasin alati, et midagi sellist võib juhtuda, kuid tänavu kevadel liikusid kõik asjad järsku oma kohale. Kogu mu maailm muutus,» selgitab Daley videos. «Loomulikult meeldivad ka tüdrukud mulle endiselt, kuid praegu käin kohtamas mehega.»

Daley kerkis pildile vaid 13-aastasena, kui jõudis Pekingi olümpial finaali. 2009. aastal krooniti ta kõigest 15-aastasena Roomas maailmameistriks.

«Sellest tehakse suur number. Kas see peaks nii olema? Ma ei usu. Kuid tahtsin lihtsalt midagi hingelt ära öelda – tundsin, et olen selleks valmis,» lisas Daley videos. Sportlase sõnul on ema ja lähimad sõbrad teda toetanud, samas soovitati tal ka video avaldamisest loobuda ning teha vastav pöördumine avalikkuse poole mõnes telesaates või ajakirjas.

«Kuid ma ei tahtnud, et keegi mu sõnu väänaks. Tahtsin vaid kuulujuttudele lõpu teha. Olen endiselt seesama Tom, kes tahab Suurbritanniale 2016. aastal Rio mängudelt kuldmedali tuua,» lausus Daley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles