Kuulujutud suurest klubivahetusest koguvad hoogu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao AS Monaco särgis.
Radamel Falcao AS Monaco särgis. Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel vahetas Kolumbia jalgpallikoondise ründaja Radamel Falcao 60 miljoni euro eest tööandjat, kui ta siirdus Madridi Atletico ridadest AS Monacosse. Seejärel on räägitud, et Falcao ei ole Prantsusmaal just väga õnnelik ja sealne tase ei vasta tema ootustele. Seega oodatakse, et peagi võiks Falcao taas meeskonda vahetada.

Viimati jäi Falcao kõrvale Monaco laupäevasest liigamängust Reimsiga ja seejärel said uut hoogu kuulutud, et ründaja ei ole Prantsusmaal õnnelik. Monaco spordidirektor Vadim Vassiljev teatas Eurospordile, et vähemalt jaanauris küll mingit klubivahetust ees ootamas ei ole.

«Ta on siin väga õnnelik. Ta tunneb end siin mugavalt. Käisime hiljuti koos söömas ja ta armastab seda linna ja klubi. Seega probleeme ei ole ja jaanauris ta klubist ei lahku,» teatas Vassiljev ning lisas, et viimasest liigamängust jäi ründaja kõrvale reievigastuse tõttu.

Kui Falcao suvel Monacoga liitus, siis räägiti, et tehing sai teoks, kuna ründaja müügist teenisid vahendajad ja teised tähtsad ninad suurt vaheltkasu. Juba siis visati õhku võimalus, et järgmisel suvel naaseb mees Madridi, kuid siis saab temast juba Reali mängija. Lisaks on Falcaod mitmel puhul seostatud ka Londoni Chelseaga. Seega võib tõenäoliselt lähiajal päevavalgele tulla aina enam kuulujutte, mis seovad Falcaod Hispaania ja Inglismaa suurklubidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles