Politsei uurib seoses Paul Walkeri surmaga võimalikku võidukihutamist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker.
Paul Walker. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel hukkusid Californias «Fast & Furious’e» filmidest tuntud USA näitleja Paul Walker ja endine võidusõitja Roger Rodas. Rodase juhitud auto sõitis teelt välja ta tabas posti, mille järel süttis 2005. aasta Porsche Carrera GT põlema. Nüüd avaldas Los Angelese politseiuurija, et õnnetuseni võis viia sõiduteel aset leidnud võidukihutamine.

Politseiiruija seersant Richard Cohen avaldas CNNile, et uurijateni on jõudnud vihje, et avariipaigal nähti veel ühte autot. Seega kahtlustatakse, et nimetatud kaks masinat võisid sõiduteel võidu sõita. «Uurijatena peame kõiki vihjeid uurima,» sõnas Cohen CNNile.

Kui võidukihutamist ei toimunud, siis uuritakse CNNi teatel ka versiooni, et Rodase juhitud Porsche liikumist võis takistada teine auto, mis põhjustas niimoodi avarii. Lisaks uurivad politseinikud avariipaiga lähistelt leitud rehvijälgi, mis viitavad seal tehtud spinnidele.

Veebikülg TMZ spekuleeris ka varasemalt võimaluse üle, et Rodase poolt juhitud masinat võis tabada tehniline rike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles