Reim hoidus Pedõki süüdistamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stanislav Pedõk.
Stanislav Pedõk. Foto: www.fcflora.ee

Eilse karikafinaali kolmanda värava juures Flora poolehoidjad peast kinni haarama pannud Stanislav Pedõk ei olnud peatreener Martin Reimi arvates peasüüdlane.

Suutmata otsustada, kuidas Aleksei Jahhimovitši tagasisöödu järel toimida, lasi Pedõki pehme tegutsemine Levadia ründajal Artjom Dmitrijevil palli endale võtta ning väravasse toimetada, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi sel aastal Flora esiväravavahiks tõusnud Pedõkil on kogunenud hooaja jooksul juba mitmeid tõsiseid «prohmakaid», usaldab Reim teda endiselt ning hoidus eile puurivahi süüdistamisest.

«Küsiks hoopis, et mida see keskkaitse teeb? Kui selliseid sööte tagasi antakse, siis lõpuks ikka eksitakse,» leidis treener. «Tema lahendus ei olnud ka võib-olla parim, palli võinuks lihtsalt klaariks lüüa, aga tagasisööduga panime ise oma väravavahi surve alla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles