Tallinna rallil tuleb starti vähemalt kolm WRC-autot

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Uus Tallinna rallil
Gert Uus Tallinna rallil Foto: Karli Saul

21. ja 22. mail toimuvaks Tallinna ralliks on praegu üles antud ligi poolsada võistluspaari, neist kolm WRC autol kihutavat.

Ford Focus WRC toovad poolteise nädala pärast sõidetaval Eesti autoralli meistri- ja karikasarja etapil starti Tallinna ralli kahe aasta eest võitnud ning mulluse sõidu üldarvestuse teise tulemusega lõpetanud soomlased Jukka Hiltunen – Jarkko Kalliolepo, kirjutab rally.ee.

Soome võistluspaar Erkki Koskelo –Matti-Jussi Partanen osaleb autol Škoda Octavia WRC ning Seppo Kopra – Priit Kinnunen teevad sõidu kaasa autol Toyota Corolla WRC. Hetkeseisuga A8 klassi võistlejaid rohkem registreerunud ei ole.

Neljarattaveolise N-rühma autoga kavandab tänavuse Tallinna ralli praegustel andmetel kaasa teha vähemalt 16 ekipaaži Eestist, Venemaalt ja Soomest. Kõige osavõtjaterohkeimas masinaklassis N4 toovad soomlased esialgsetel andmetel starti kokku 10 autot.

Osavõtjate nimekirja avaldavad korraldajad pärast registreerimistähtaja lõppu, 17. mail kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles