Endine tippmängija: naistel pole jalgpallis kohta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennaro Gattuso.
Gennaro Gattuso. Foto: SCANPIX

Endine tippjalgpallur ja praegu treenerina tegutsev Gennaro Gattuso kommenteeris oma endise koduklubi AC Milani tegevust seoses sellega, et klubi peadirektoriks saab Barbara Berlusconi. Omal ajal Milani ridades mänginud Gattuso arvates pole naistel jalgpallis kohta.

Milani klubi juhatuses on hetkel tulised ajad. Nimelt soovib klubi president Silvio Berlusconi lahti saada senisest spordidirektorist Ariedo Braidast ning määras ametisse oma tütre Barbara. See polnud aga meeltmööda juhatuse liikmele Adriano Gallianile, kes esitas eelmisel nädalal lahkumisavalduse, väites, et Barbara Berlusconi õõnestab tema mõjuvõimu. Klubi president suutis lõpuks siiski osapooled omavahel lepitada ning tütre ja Galliani koos töötama panna: Barbara jääb vastutama turunduse ja sotisaalprojektide eest, samas kui Galliani vastutusalasse jäävad erinevad spordiprojektid.

Aastatel 1999-2012 Milani ridades mänginud Gattuso arvates on Berlusconi käitumine aga vale. «Vabandust, aga ma ei arva eriti palju naistest, kes tegutsevad jalgpalliringkondades,» ütles Gattuso ühes raadiointervjuus. «Selline lihtsalt on minu vaade. Leian, et Galliani-suguse mehe vastu peaks olema rohkem austust,» lisas Gattuso.

Endine Milani mees Gattuso on hetkel töötu, sest sai oma viimasest töökohast esiliigameeskonna Palermo juurest kinga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles