ManU tähtmängija kritiseeris avalikult meeskonna peatreenerit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand.
Rio Ferdinand. Foto: SCANPIX

Manchetser Unitedi jalgpalliklubi kogenud keskkaitsja Rio Ferdinand kritiseeris avalikult tiimi peatreenerit David Moyes'i.

Ferdinand tõmbas paralleele tiimi endise juhendaja sir Alex Fergusoni ja Moyesi vahel. «Praegune treener on veidike teistsugune, kuna ta avaldab meeskonnale algkoosseisu alles vahetult enne mängu,» rääkis Ferdinand BT Sport’ile.

Kuna Ferguson andis meeskonnale algkoosseisu aegsasti teada, siis Ferdinandi sõnul on muutusega raske harjuda. «See on mentaalselt raske, kuna seetõttu tuleb tihti närviliselt mõelda, kas ma mängin või mitte,» sõnas Ferdinand. «Kui sa tead varasemalt ette, et sa mängid, siis oled selleks ka paremini valmis.»

ManU tänavune hooaeg ei ole kõige paremini alanud ja tabelis ollakse alles üheksandal kohal, tabeliliidrist Londoni Arsenalist jäädakse maha 12 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles