Hollandi tippjalgpalluri peret tabas ränk tragöödia

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafel van der Vaart.
Rafel van der Vaart. Foto: SCANPIX

Hollandi tippjalgpalluri Rafael van der Vaarti perekonda tabas tragöödia, kui tema ja ta elukaaslase Sabia tütar sündis enneaegselt ning surnuna.

Neli ja pool kuud rase olnud Sabia viidi neljapäeval haiglasse, kuid arstid ei suutnud 19 nädalat enne õiget aega sündinud lapse elu päästa. «See on ootamatu ja raske hoop, mistõttu Rafael ja Sabia paluvad raskel ajal ajakirjanduselt rahu,» teatas paar pressiesindaja vahendusel.

Mõistagi ei tee van der Vaart täna kaasa ka oma koduklubi HSV ja Ragnar Klavani tööandja Augsburgi vahelises liigamängus. «Sellistel kurbadel hetkedel ei ole jalgpallil vähimatki tähtsust. Toetame Rafaeli täielikult,» lausus HSV spordidirektor Oliver Kreuzer.

Eriti ränk on juhtunu Sabia jaoks, sest varem teise Hollandi koondislase Khalid Boulahrouziga abielus olnud naine kaotas samal moel lapse ka 2008. aastal peetud EM-finaalturniiri ajal. Tema ja Boulahrouzi tütar Anissa sündis toona samuti enneaegselt ja surnuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles