Tenniselegend John McEnroe: paarismäng peaks profitennisest kaduma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John McEnroe.
John McEnroe. Foto: SCANPIX

Legendaarne tennisist John McEnroe leiab, et paarismäng on profitennises mõttetu.

«Ma ei tea, miks paarismäng on jätkuvalt profitennise osa ja miks seda mängitakse. Kõik teavad, et mulle omal ajal paarismäng väga meeldis, aga praegu ei tunne ma seda äragi – seda mängivad need, kel pole piisavalt kiirust üksikmängus hakkamasaamiseks,» sõnas McEnroe Eurospordi vahendusel. McEnroed häirib ka, et paarismäng on teinud miljonärid ka keskpärastest tennisistidest, kes üksikmängus tipptasemel kindlasti hakkama ei saaks.

«Olen kuulnud paljusid ütlevat, et maailma kõigi aegade parimad paarismängjad on vennad Bob ja Mike Bryan – no andke andeks, aga mis jutt see on?!» lisas McEnroe. McEnroe kunagine paarismängu partner Peter Fleming on kunagi öelnud, et maailma parima paari tenniseväljakul moodustavad McEnroe ja ükskõik, milline teine mängija.

McEnroed peetakse paljude poolt läbi aegade parimaks tennisistiks, kes on võistelnud nii üksik- kui paarismängus. Karjääri jooksul võitis ta 155 tiitlit, neist 77 üksik- ja 78 paarismängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles