Rapla oli koduses liigas kindlalt üle Hitost

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla mängijad.
Rapla mängijad. Foto: Rein Murakas

Eesti korvpalli meistriliigas sai võidulisa Tyco Rapla, saades 83:61 jagu KK Hitost.

Tasavägist mängu jätkus selles kohtumises vaid seitsmeks minutiks. Seejärel lõpetas Rapla veerandaja 11:2 vahespurdiga, juhtides pisikesele pausile minnes 25:15. Teisel kümnendil kasvatas Rapla oma eduseisu kiirelt 20-punktiliseks. HITO küll üritas vastu panna, kuid ebaõnnestunult ning poolajapausile minnes oli seis 48:30 Rapla poolt vaadatuna.

Teisel poolajal mängisid meeskonnad punktiliselt tasavägist mängu, kuid esimesel kahel veerandil tekkinud vahe püsis. Enne otsustavat kümmet minutit oli Rapla ees 67:44. Viimane veerandaeg oli juba rahulikum mäng. Rapla kontrollis kindlalt kohtumise kulgu, võites mängu lõpuks 83:61.

Sven Kaldre tõi Raplale 19 punkti, Dušan Sisic lisas 13 silma. Hito resultatiivseimana kogus Edvard Trumm 12 punkti ja 11 lauapalli.

«Hea meel oli lõpuks see võit kätte saada, eriti pärast eilset kaotust oli Jõhvi sõit meie jaoks segaste tunnetega. Nähes ka, kuidas Pärnu nendega eelmine kord vaeva nägi. Mängijaid nautisid mängu, mida oli samuti hea näha,» rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles