Lietuvos Rytas ütles peatreenerist lahti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Bauermann.
Dirk Bauermann. Foto: SCANPIX

Leedu korvpalliklubi Lietuvos Rytase senine peatreener Dirk Bauermann lahkus klubist, sakslase kohustused võttis üle Dainius Adomaitis.

Rytas andis Leedu korvpalliliiga lehel teada, et nende koostöö Bauermanniga on lõppenud. «Oleme Dirk Bauermannile ta töö eest tänulikud,» vahendas Leedu liiga koduleht Rytase presidendi Gedvydas Vainauskase sõnu.

«Ta võttis meeskonna kontrolli alla eelmise hooaja lõpus, kui meil oli kriis, ning viis meeskonna Leedu meistriliiga finaali,» kiitis Vainauskas endist peatreenerit. «Aga hiljem on hakanud meeskonna mäng halvenema. Oleme pikka aega olnud kannatlikud ja uskunud, et olukord muutub. Aga nüüd näeme nii meie, fännid kui ka klubi sponsorid, et me ei saa kauem oodata - vajame muudatusi,» lisas Vainauskas.

Rytase meeskond on sel hooajal alustanud õnnetult Euroliigat, kus on kirja saadud vaid üks võit ja seitse kaotust, millega hoitakse D-alagrupis viimast kohta. Koduses Leedu liigas on neljast mängust teenitud neli võitu, VTB Ühisliigas on Rytasel kirjas kuus võitu ja kaks kaotust, mis annab neile alagrupis Kaasani Unicsi järel teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles