Jaanimaa tegi liiga liidri vastu hea mängu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa (viskel).
Dener Jaanimaa (viskel). Foto: Liis Treimann

Saksamaa käsipallimeistrivõistluste kõrgliigas kaotas Eesti koondislase Dener Jaanimaa koduklubi ThSV Eisenach võõrsil liidermeeskonnale SG Flensburg-Handewittile 24:43.

Kaotusest hoolimata tegi hea esituse Jaanimaa, kes oli seitsme tabamusega oma meeskonna resultatiivseim mängija.

Mait Patraili koduklubi TSV Hannover-Burgdorf sai eelmisel nädalal lähirivaalide vastu võidu ja kaotuse. Kõigepealt alistati võõrsil Bergischer HC 26:25 ning seejärel jäädi omal väljakul 28:34 alla MT Melsungenile. Eestlase arvele kogunes nendes mängudes vastavalt neli ja kolm väravat.

17. vooru järel on Hannover-Burgdorf 18 punktiga kaheksandal ning Eisenach seitsme silmaga eelviimasel ehk 17. positsioonil.

Saksamaa esiliiga 15. voorus tegi EHV Aue kodus 26:26 viigi turniiritabeli lõpuosas paikneva DJK Rimpar Wölfega ja on 16 punktiga 12. kohal. Aue leegionär Janar Mägi jälgis kohtumist vigastuse tõttu kõrvalt.

Rootsi kõrgliigas kaotas Lundi H43 eelmisel nädalal võõrsil kaks kohtumist. Kõigepealt jäädi 25:41 alla Ystads IF-ile ning seejärel 29:32 Halmstadi Drottile. Lundi esindav Mikk Pinnonen kummaski matšis väravaid ei visanud. Lund on 15-st mängust kogunud üheksa punkti, mis annab neile turniiritabelis 12. koha.

Rumeenia kõrgliigas pidas Martin Johannsoni tööandja Bacau Stiinta Municipal Dedeman möödunud nädalal samuti kaks mängu vastase väljakul. Neist esimeses alistati Bukaresti Steaua 39:34 ning teises Suceava Universitatea 23:18. Johannson viskas nendes kohtumistes vastavalt viis ja neli väravat. Bacau on 12. vooru järel 28 punktiga kolmas.

Türgis superliigas jätkab täiseduga Istanbuli Besiktas J.K., kes alistas kümnendas voorus kodus sama linna meeskonna, tabeli lõpuosasse kuuluva Yeditepe Spor Kulübü 31:18. Besiktase leegionär Armi Pärt kogus isiklikku kontosse kaks tabamust.

Norra meistrivõistluste esiliigas võitis Sandefjord Handball kodus turniiritabeli punase laterna Trondheimi Strindheimi 27:24. Sandefjordi kuuluv Siim Pinnonen viskas kolm väravat. Sandefjord on 11. vooru järel 11 punktiga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles