Video: kohtuniku ränk viga röövis Baselilt edasipääsuvõimaluse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik jättis Schalke ja Baseli kohtumises määramata selge suluseisu.
Kohtunik jättis Schalke ja Baseli kohtumises määramata selge suluseisu. Foto: Ekraanitõmmis videost

Jalgpalli Meistrite liiga eileõhtuste mängude järel tekitas palju kõneainet kohtumine Baseli ja Schalke vahel, kus Saksamaa meeskond lõi teise värava ilmselgest suluseisust.

Mängu 57. minutil määrati Schalke kasuks karistuslöök ning Baseli kaitse jättis kiire spurdiga koguni neli Schalke mängijat väga selgelt suluseisu, kuid äärekohtuniku lipp ei kerkinud ning Joel Matip saatis palli segamatult väravasse. Tabamus tegi seisuks 2:0 ning kuna Basel oli jäänud Ivan Ivanovi eemaldamise tõttu avapoolajal ka arvulisse vähemusse, tähendas värav nende jaoks sisuliselt edasipääsulootuste kustumist.

Seejuures oleks Baselile piisanud edasipääsu kindlustamiseks ka viigist. Nüüd jäädi aga 8 punktiga alagrupis kolmandaks ja jätkatakse hooaega Euroopa liigas. Schalke sai alagrupi võitnud Londoni Chelsea järel 10 punktiga teise koha.

Vaata videot väravast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles