Mourinho: loodan, et kuningas Didier tuleb tagasi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho avaldas lootust, et Chelsea loositakse Meistrite liiga kaheksandikfinaalis vastamisi Istanbuli Galatasarayga, kus mängib läinud suvel Inglismaalt lahkunud ründaja Didier Drogba.

«Ta väärib uhket vastuvõttu – veel paremat kui see, mis mulle osaks langes,» viitas selleks hooajaks Chelseasse naasnud Mourinho viisile, kuidas fännid teda hooaja esimeses kodumängus Hull City vastu tervitasid. «See peab olema kaks või isegi kolm korda häälekam. Tean, mis tundeid see minus tekitas, ja usun, et ta on seda väärt,» lausus Mourinho.

Drogba, kelle otsustav penalti tõi mullu Chelseale Meistrite liiga finaalis Müncheni Bayerni vastu ihaldatud võidu, on eurosarjades endiselt Chelsea suurim väravakütt, olles 69 mänguga löönud 34 väravat. Kokku pidas ta kaheksa hooajaga Chelsea eest 341 mängu ja lõi 157 väravat.

Chelsea võib lisaks Galatasarayle vastamisi minna Peterburi Zeniti, AC Milani, Leverkuseni Bayeri õi Olympiakosega. Mourinho sõnul on kõik vastased keerulised. «Valikus on Venemaa meister, tugev Saksa meeskond ja loomulikult ka Türgi meistrid koos kuningas Didieriga,» lausus portugallane.

Meistrite liiga kaheksandikfinaalpaarid loositakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles