Manchester Unitedi esiründaja sai uuesti vigastada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kesist hooaega tegev tiitlikaitsja Manchester United sai arstidelt veel ühe halva uudise - klubi esiründaja Robin van Persie jääb vigastuse tõttu taas kuuks ajaks väljakutelt kõrvale.

Teisipäevases Meistrite liiga mängus Donetski Šahtari vastu reielihast vigastanud Van Persie trauma tuleb meeskonnale väga halval ajal, sest jõulude paiku on Inglismaal väga tihe mängugraafik. Hollandlane jääb eemale vähemalt kaheksast kohtumisest, kuid United loodab, et ta naaseb 19. jaanuari mänguks Londoni Chelseaga.

Vigastused segasid 30-aastase van Persie karjääri ka eelmises koduklubis Londoni Arsenalis, kuid kahel viimasel hooajal käis ta platsil kõigis 38 liigakohtumises. Üle-eelmisel hooajal lõi ta kõikides sarjades kokku 37 ja eelmisel hoooajal 30 väravat. Tänavu on hollandlasel 15 mänggua kirjas 10 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles