Panathinaikos sai võõrsil suure võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panathinaikose meeskond pääses Euroliigas alagrupist edasi. Pildil James Gist.
Panathinaikose meeskond pääses Euroliigas alagrupist edasi. Pildil James Gist. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas alistas Ateena Panathinaikos võõrsil 82:63 Krasnodari Lokomotiv-Kubani ja kindlustas ühtlasi edasipääsu D-grupist.

Külaliste parimatena tõid Roko Ukic ja Antonis Fotsis võrdselt 17 punkti, kodumeeskonna kasuks viskas Simas Jasaitis 13 silma. Panathinaikosel on nüüd voor enne alagrupiturniiri lõppu koos viis võitu ja neli kaotust ning sellega pääs alagrupi nelja parem hulka tagatud.

Gruppi juhib 7 võidu ja 2 kaotusega Tel Avivi Maccabi, Kuban sai kuue võidu kõrvale kolmanda kaotuse. Viis võitu ja neli kaotust on ka Vitoria Laboral Kutxa meeskonnal, alagrupiga peavad seekord piirduma seni kolm võitu kogunud Belgradi Crvena Zvezda ja üheksas mängus vaid korra võidurõõmu maitsnud Vilniuse Lietuvos Rytas.

C-grupis kindlustas teist kohta Istanbuli Galatasaray Liv Hospital, alistades koduplatsil 76:57 alagrupi viimase meeskonna Zielona Gora Stelmeti. Milan Macvan tõi võitjatele 18 punkti, Fulkan Aldemir lisas 11 punkti ja võttis 16 lauapalli. Stelmeti kasuks viskasid Vladimir Dragicevic ja Lukasz Koszarek mõlemad 11 punkti. Galatasarayl on seitse võitu ja kaks kaotust, Zielona Gora sai kahe võidu kõrvale seitsmenda kaotuse.

A-grupis kirjutas teise võidu tabelisse Kiievi Budivelnik, alistades koduplatsil 97:87 Nanterre'i. Darius Lavrinovic hiilgas võitjate poolel 29 punkti ja 10 lauapalliga, Dajuan Collins lisas 23 punkti. Nanterre'ile tõi David Lighty 20 ja Will Daniels 17 punkti. Budivelnik jätkab alagrupis viimasel kohal, nii Nanterre'il kui ka Belgradi Xrvena Zvezdal on nüüd kolm võitu ja kuus kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles