Klavan ja Augsburg said Bundesligas võimsa võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis suureskoorilise võidu Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg, kes alistas koduväljakul 4:1 Braunschweigi Eintrachti.

Augsburg asus 23. minutil kohtumist juhtima, kui penalti realiseeris Paul Verhaegh. 30. ja 33. minutil jõudis Augsburgi ridades tabamuseni Andre Hahn. 48. minutil suutis külaliste poolel küll Torsten Öhrl küll kaotusseisu vähendada, kuid 75. minutil vormistas lõppseisu Halil Altintop. Klavan viibis traditsiooniliselt väljakul kõik 90 minutit.

Tiitlikaitsja ja tabeliliider Müncheni Bayern alistas koduväljakul 3:1 Hamburger SV. Punkte kaotas aga Dortmundi Borussia, kes viigistas võõrsil 2:2 Hoffenheimiga. Seejuures tuli Dortmund välja 0:2 kaotusseisust.

Augsburg kerkis turniiritabelis 23 punktiga kaheksandaks. Liidrikohal jätkab Bayern 44 silmaga, teine on ühe kohtumise vähem pidanud Leverkuseni Bayer 37 punktiga, kolmas on Dortmundi Borussia 32 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles