Madridi Real oli koduliigas lähedal hävingule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe värav päästis Madridi Realile viigi.
Pepe värav päästis Madridi Realile viigi. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel kaotas olulisi punkte Madridi Real, kes ei suutnud võõrsil enamat 2:2 viigist tabeli lõppu kuuluva Osasuna vastu.

Kohtumine algas Reali jaoks masendavalt, kui juba 16. minutil viis Oriol Riera Osasuna juhtima, sama mees suurendas 39. minutil veelgi kodumeeskonna eduseisu. Lisaks jäi 44. minutil Real vähemusse, kuna teise kollase kaardi teenis sergio Ramos.

Siiski suutis Real ülimalt kehvast seisust siiski midagi välja võluda. 45. minutil jõudis Reali poolel tabamuseni Isco ja 80. minutil lõi viigivärava Pepe. 79. minutil võrdsustusid ka väljakul seisud mängijate koha pealt, kuna teise kollase kaardi sai Osasuna mängumees Francisco Silva.

Turniiritabelis hoiab Real 38 punktiga kolmandat kohta. Esikohta jagavad ühe kohtumise vähem pidanud FC Barcelona ja Madridi Atletico, mõlemal on kirjas 40 silma. Realiga täna viigistanud Osasuna on 14 punktiga 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles