Üllatusmees napsas Messi eest Argentiina parima sportlase auhinna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin Del Potro.
Juan Martin Del Potro. Foto: SCANPIX

Argentiina aasta sportlaseks valiti tennisist Juan Martin del Potro, kes edestas Barcelona ja Argentiina koondise jalgpallurit Lionel Messit.

Del Potro võitis lõppenud hooajal neli ATP 500 kategooria turniiri, jõudis kaks korda Masters 1000 turniiri finaali ning ka Wimbledoni turniiri poolfinaali, jäädes seal viiesetilises maratonlahingus alla Novak Djokovicile. Tennisist valiti Argentiina parimaks sportlaseks ka 2009. aastal, kui ta suutis võita US Openi.

«Oli hea aasta, palju parem, kui ootasin. Võitlesin mitmel turniiril võidu eest. Kõige tähtsam on, et tunnen, kuidas suudan taas maailma tippudega võrdselt mängida. Ootan juba põnevusega uut hooaega,» kommenteeris del Potro oma Facebooki lehel.

Rekordilisel kolmel korral maailma parimaks jalgpalluriks tunnistatud Messi lõi küll Barcelona eest läinud hooajal 50 mänguga 60 väravat, ent käimasoleval hooajal on teda vaevanud vigastused. Praegu ravib ründaja reielihase traumat ning peaks väljakule naasma jaanuaris. Messi on Argentiina parimaks sportlaseks tunnistatud korra, 2011. aastal. Mullu pälvis selle au profipoksija Sergio Martinez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles