Ojamets: kolmandat korda astusime sama reha otsa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlaste peatreener Andrei Ojamets mängijaid juhendamas.
Tartlaste peatreener Andrei Ojamets mängijaid juhendamas. Foto: Irina Mägi

Bigbank Tartu ei suutnud Eesti karikavõistluste finaalis 2:0 eduseisu võiduks vormistada ning kaotas TTÜ-le 2:3. Tartlaste peatreeneri Andrei Ojametsa sõnul ei suudetud taas kindlana näivat eduseisu võiduks vormistada.

«Taas astusime sama reha otsa, juba kolmandat korda sel hooajal. See on puhas psühholoogiline probleem. Osa mehi hakkab mingil hetkel asju liialt üle elama ja pisar jookseb mööda põske,» oli Ojamets konkreetne.

Kolmandas geimis lagunes Tartu mäng juhendaja sõnul igast otsast. «TTÜ hakkas planeerivat servi lööma ja see tõi edu. Andsime paljus asjus ise järgi. 2:0 eduseisus ei saa oodata, et sulle midagi kingitakse,» lisas Ojamets.

 «Alustasime hästi, läksime hurraaga peale nagu kokku olime leppinud. Siis lasime aga jala sirgu, nemad muutusid enesekindlamaks ja me ei suutnudki tekkinud august välja tulla,» lisas Renee Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles