Viiking Sport andis jäähoki meistrivõistlustel turmtuld

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiking Spordi meeskond.
Viiking Spordi meeskond. Foto: Heikko Sepma

Jäähoki Eesti meistriliiga järjekordse vooru pühapäevases viimases kohtumises Tallinnas võõrustas valitsev Eesti meister Viiking Sport Tallinn selle  aasta uustulnukat hokiklubi Everest ning sai suure võidu.

Kohtumises pandi jõuvahekorrad paika kohe esimesel kolmandikul, kui Viiking Sport läks juhtima 10-2. Teisel ja kolmandal kolmandikul viskas kodumeeskond veel tervelt üheksa vastuseta jäänud väravat. Lõppseisuks kujunes seega 19-2 (10-2, 3-0, 6-0), Viiking Sport tegi vastaste väravale tervelt 101 pealeviset. Viikingite poolel oli resultatiivsem sellel hooajal meeskonnaga liitunud Danil Galimullin, kelle arvele läks koguni 7 väravat. Sellega tõusis liiga uustulnuk ka väravaküttide resultatiivsustabelis kindlale esikohale.

Päeva teises kohtumises Kohtla-Järvel läksid vastakuti kohalik Viru-Sputnik ja hokiklubi Panter. Kuigi esimene kolmandik lõppes seisul 0-0, suutis Panter oma mängu peale suruda ja lõppskooriks jäi 7-2 Pantritele. 

Laupäevased kohtumised: Viru Sputnik vs Everest 16-3 (5-1, 4-1, 7-1), Panter vs Kalev Välk Tartu 1-6 (0-4, 1-1, 0-1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles