Žalgiris jätkabki finaalseeriat ilma treenerita

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Brown (rohelises) aitab Dainus Salengal otsustavates kohtumistes meeskonda juhtida.
Marcus Brown (rohelises) aitab Dainus Salengal otsustavates kohtumistes meeskonda juhtida. Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskonna omanik Vladimir Romanov kinnitas, et tema klubi lõpetab hooaja ilma treenerita.

Lisaks väitis Romanov, et Žalgiris oleks võitnud ka Leedu korvpallimeistrivõistluste finaalseeria kolmanda mängu, kui nad oleksid mänginud ilma treenerita, kirjutab lithuaniabasketball.com.

Mäletatavasti soovis Romanov vallandada Darius Maskoliunast juba enne kolmandat finaalmängu, kuid kolmandas kohtumises oli treener veel ametis ja Žalgiris kaotas.

Finaalseeria neljandas kohtumises mängis Žalgiris ilma treenerita ning siis suudeti Vilniuse Lietuvos Rytas alistada. Seeria on praegu viigis 2:2.

«Üritasin Darius Maskoliunast vallandada juba enne kolmandat mängu, kuid ta muutis asja kaoseks. Seetõttu me ka kaotasime,» sõnas Romanov. «Kui ma millesegi usun, siis ma käitun ka vastavalt.»

Dainius Salenga pidas finaalseeria neljandas mängus lisaks Žalgirise kapteniametile ka treenerirolli. Teda aitas selles raskes ametis eelkõige ka tagamängija Marcus Brown. Lisaks oli meestel abis ka Sarunas Sakalauskas, kuid minutilistel vaheaegadel ta meeskonna asjadesse ei sekkunud.

«Ma pean looma süsteemi ning seega toimetan ma klubis ise ja ei lase seda teha inimestel, kes soovivad vaid kõike lõhkuda,» lisas Romanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles