Ametlik: Tottenham vallandas peatreeneri

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas.
Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikõrgliiga meeskond Tottenham Hotspur andis täna oma Twitteri ja kodulehekülje kaudu teada, et ametist vabastatakse meeskonna senine peatreener Andre Villas-Boas.

«Anname teada, et on sõlmitud kokkulepe koostöö lõpetamiseks peatreeneri Andre Villas-Boas'ga,» avaldas klubi Twitteris. Ametlikul kodulehel seisis samuti napisõnaline teadaanne, kus öeldi, et koostöö lõpetamine toimus mõlema osapoole nõusolekul ning Villas-Boas'le sooviti tulevikuks kõike head.

36-aastase portugallase hoolealused said nädalavahetusel suure 0:5 kaotuse Liverpoolilt ning alles möödunud kuul kaotati samuti suurelt 0:6 Manchester Cityle. Kui möödunud hooaeg lõpetati viienda kohaga, siis käesoleval hetkel hoitakse liigas seitsmendat positsiooni.

Alles eilse mängu järel väitis Villas-Boas, et oma soovil ta meeskonnast ei lahku. «Ma ei astu tagasi ega ole kaotaja. Ainuke asi, mida saan teha, on jätkata mängijatega kõvasti töötamist, et saavutada neid tulemusi, mida me kõik tahame,» ütles Villas-Boas.

Tottenham ei ole veel teada andnud, kes uueks peatreeneriks saab või praegu ajutiselt ohjad enda kätte võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles