Žalgirise omanik: Rytase peamänedžer püüdis meid ära osta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Romanov
Vladimir Romanov Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskonna omanik Vladimir Romanov on avalikult süüdistanud Vilniuse Lietuvos Rytase peamänedžeri Jonas Vainauskast, et viimane üritas neid ära osta.

Romanov tuli sellise avaldusega avalikkuse ette rahvustelevisioonis toimunud uudistesaates, kirjutab lithuaniabasketball.com.

«Saime Jonas Vainauskaselt pakkumise. Ta ütles, et meie juba oleme Euroliigas. Mina vastasin: «Mida te teete, kui te ei kvalifitseeru sinna sportlikul põhimõttel? Te teeksite ainult Leedule häbi,»» sõnas Romanov.

Samas lükkas Vainauskas süüdistused koheselt ümber ning sõnas, et Romanov on Leedu korvpalli muutnud tsirkuseks ja plaanib asja kohtusse anda.

«Selliste valesüüdistuste eest on ranged karistused. Olen täiesti kindel, et ma võidaksin selle kohtulahingu,» sõnas Vainauskas. «Erinevalt Romanovist olen ma alati käitunud ausalt. Kui liita kokku Romanovi selle aasta pahateod, siis neid on rohkem, kui kõigil teistel kahekümne aasta peale kokku.»

«Romanov on oma elus üritanud teha paljusid asju, kuid ta ei ole tegelikult kunagi võitnud. Ta on õnnelik, et tal on palju raha ning ta saab seetõttu teiste üle naerda. Pärast seda, kui ta ostis omale korvpallis uue lelu, on ta sellest teinud tsirkuse ja asetanud ennast sellega meedia tähelepanu keskpunkti,» lisas Vainauskas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles