Politsei otsis Itaalia tippjalgpallurite kodud pettusekahtluse tõttu läbi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennaro Gattuso.
Gennaro Gattuso. Foto: SCANPIX

Itaalia politsei otsis läbi tippjalgpallurite Gennaro Gattuso ja Cristian Brocchi kodud, sest kahtlustab mehi kokkuleppemängude korraldamises.

Neli inimest on ka vahi alla võetud, ent Itaalia ajalehe Gazzetta dello Sport sõnul pole tegu sportlastega. Usutavasti on tegemist jalgpallurite ja panusetegijate vahemeestega. Gazzetta sõnul uuritakse mänge, kus osapoolteks olid teiste seas Itaalia tippklubid Milan, Juventus ja Inter.

Täpsemalt on uurimise all 2011. aasta veebruaris peetud mängud Milan-Lazio ja Chievo-Milan, sama aasta märtsis toimunud kohtumine Milan-Bari, 2012. aasta aprillis mängitud Juventus-Lazio ja tänavu aprillis toimunud Palermo-Inter.

35-aastane Gattuso, kes mängis varem Glasgow Rangersis ja seejärel aastaid AC Milanis, vallandati septembris Palermo peatreeneri kohalt. Itaalia koondist on poolkaitsja esindanud 73 korral. Itaalia kõrgliigas üle 400 mängu pidanud Brocchi on Itaalia koondisesse kuulunud korra. Temagi on esindanud aastaid Milani ning viimased viis aastat kandis mees Lazio särki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles