Vormel-1 sõitja võttis naiseks miljardäri tütre

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 sõitja Giedo van der Garde võttis naiseks miljardäri tütre Denise Boekhoorni.
Vormel-1 sõitja Giedo van der Garde võttis naiseks miljardäri tütre Denise Boekhoorni. Foto: Facebook / Giedo van der Garde

Läinud hooajal vormel-1 sarjas Caterhami meeskonnas kihutanud hollandlane Giedo van der Garde kasutas talvepausi pulmade pidamiseks, võttes naiseks kauaaegse tüdruksõbra Denise Boekhoorni.

Väljaande De Telegraaf teatel oli pulmakülaliste seas ka edukaim hollandlasest vormel-1 piloot Jos Verstappen. Boekhoorni isa on suurinvestor Marcel Boekhoorn, kes kuulub hinnanguliselt 1,3 miljardi euro suuruse varandusega Hollandi rikkaimate inimeste hulka. Boekhoorn omab lisaks muudele äridele osalust ka Hollandi kõrgliigas mängivas jalgpalliklubis N.E.C. Nijmegen.

Mõistagi toetab Boekhoorn ka väimehe võidusõidukirge ning ehkki Caterham pole veel oma järgmise hooaja sõitjaid ametlikult teatanud, kinnitas ärimees detsembri algul antud intervjuus, et van der Gardel on järgmiseks hooajaks koht kuninglikus sarjas sajaprotsendilise kindlusega olemas. Tänavuse hooaja viimase ehk 22. kohaga lõpetanud van der Garde parimaks tulemuseks jäi Ungari etapil saadud 14. koht.

Madalamates klassides on hollandlane siiski häid tulemusi näidanud, võites näiteks 2008. aastal vormel-Renault 3.5 sarja. Enne vormel-1 sarja siirdumist lõpetas ta 2012. aastal GP2-sarja kuuendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles