Aruküla alistas põnevusmängus Värska

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Käsipallimeistriliigas peeti täna kolm kohtumist. Tapa Spordikeskuses kohtusid SK Tapa vs HC Kehra/Horizon Pulp&Paper. Mängu võitis Kehra tulemusega 39:23. Mesikäpa Hallis kohtusid omavahel Värska Originaal ja Aruküla, mängu võitis Aruküla tulemusega 30:28. Tallinnas mängisid omavahel Audentes ja Põlva Serviti, mängu võitis Serviti tulemusega 39:22.

SK Tapa – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 23:39 (8:23)

Tapa: Mihkel Keldoja 7, Martin Adamson 5, Ailar Puhasmets 4, Mihkel Mändla 2, Gert Trofimov  2, Mihkel Koppelmann 1, Hardo Levo 1, Mihkel Koppelmann 1.

Kehra: Indrek Normak 8, Kaimar Lees 7, Rando-Juku Sirkas 7, Indrek Napsep 6, Jürgen Rooba 4, Maksim Meier 2, Marko Slastinovski 2, Kaspar Lees 2.

Värska Originaal – Aruküla 28:30 (11:13)

Värska Originaal: Robin Oberg 5, Taavi Tilgre 5, Alvar Tint 5, Raiko Rudissaar 5, Mihkel Muld 2, Hendrik Varul 2, Klaus Peeter Rüütli 2, Tarmo Salundi 1, Mihkel Tamm 1.

Aruküla: Andre Sild 9, Rudolf Põld 7, Mihkel Vaher 7, Helvar Kuhi 3, Andres Pukka 2, Rauno Esop 1, Siim-Oskar Oja 1.

Audentes – Põlva Serviti 22:39 (12:22)

Audentes: Andris Celmins 8, Andero kari 5, Kristjan Ojasaar 4, Karl Toom 3, Tristan Palmar 1, Martin Gristsuk 1.

Põlva: Henri Sillaste 11, Raido Peedomaa 6, Priit Jõks 5, Grasvydas Sereicikas 4, Margo Piksööt 4, Andreas Rikken 4, Tõnu Jõks 2, Henri Hiiend 2, Ardo Puna 1.

Enne mänge:

Värska peatreeneri Rein Suvi meelest käib alates kolmandast kohast allapoole tihe rebimine. «Kuna kogu sellel kuuikul esineb kõikumisi, siis omavahelistes mängudes saab paljuski määravaks hetkeseis ning see, millise koosseisu keegi suudab kokku panna. Turniiritabelis oleme Arukülast eespool, kuid kuigi me ei pea ennast favoriidiks, lähme kodus kahe punkti peale välja,» ei varjanud Suvi. «Mingitele tabelikohtadele me ennast sättida ei ürita, vaid üritame ikka võite võtta.»

Aruküla juhendaja Toivo Järve sõnul polnud nad esimeseks omavaheliseks kohtumiseks Värskaga valmis. «Alguses oli ehmatus suurem, kui asi väärt ja siis ei saanudki me enda mängu käima. Tolles kohtumises sai kiiresti vigastada Jorma Käsper, kes on siiani rivist väljas. Kindlasti mõjutas ka see meie edasist tegevust,» tõdes Järv. «Nüüd aga vajame võitu, et kevadel asi jälle pingeliseks ei läheks.»

Enne kuuajalist pausi peeavas hooaja kümnendas voorus kohtuvad veel SK Tapa – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, Audentes – Põlva Serviti ning Viljandi HC – HC Viimsi/Tööriistamarket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles