Vaata, kuidas jätkub Eurochallenge’i hooaeg

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängumees Janar Talts.
Tartu Rocki mängumees Janar Talts. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas Eurochallenge’i sarjas C-alagrupi viimases kohtumises võõrsil 76:72 Södertälje Kingsi ning tagas sellega endale ka grupis esikoha. Rocki jaoks jätkub eurohooaeg nüüd mängudega turniiri 16 parema meeskonna seas.

16 edasi pääsevat meeskonda jagatakse nüüd taas neljaliikmelistesse alagruppidesse, kus mängudega jätkatakse 14. jaanauril.

Tartu klubi jätkab mängudega I-vahegrupis. Praeguseks on teada ka Rocki kolm järgmist vastast. Rock läheb vahegrupis vastamisi venelaste Samaara Krasnõje Krõlja, rumeenlaste Medias Gaz Metani ning belglaste Antwerpeni Giantsiga.

Rocki mängugraafik I-vahegrupis:

14. jaanuar: Samaara Krasnõje Krõlja – Tartu Rock

21. jaanuar: Tartu Rock – Antwerpen Giants

28. jaanaur: Tartu Rock – Medias Gaz Metan

11. veebruar: Tartu Rock – Samaara Krasnõje Krõlja

18. veebruar: Antwerpen Giants – Tartu Rock

25. veebruar: Medias Gaz Metan – Tartu Rock

Vahegruppidest pääsevad edasi veerandfinaalidesse iga grupi kaks paremat tiimi. Veernadfinaalides selgitatakse võitja seeriates kolmest mängust parim (mängud toimuvad 11., 13. ja 18. märtsil). Veerandfinaalide võitjad tagavad endale pääsme nelja meeskonna finaalturniirile (poolfinaalid peetakse 25. aprillil ja kohamängud 27. aprillil).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles