Video: Rooney'st saab paks ja habetunud eluheidik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habetunud ja õllekõhuga Wayne Rooney Nike'i uues reklaamis.
Habetunud ja õllekõhuga Wayne Rooney Nike'i uues reklaamis. Foto: Youtube

Inglismaa jalgpalliäss Wayne Rooney astub üles Nike'i uues reklaamis, kus temast saab paks ja habetunud eluheidik.

Tegelikult hakatakse seda reklaami näitama alles alates järgmise nädala laupäevast, ent praegu on internetis osake sellest juba olemas, vahendab The Sun.

Nike tuleb välja kampaaniaga «Write The Future» (kirjuta tulevik – toim), mille idee seisneb selles, et imepisikesed asjad võivad viia totaalse hävinguni või hoopis suure kuulsuseni.

Rooney reklaamklipis on stseen Inglismaa jalgpallikoondise pingelisest heitlusest MM-finaalturniiril Prantsusmaaga – seis on prasjagu 1:1 ning käimas on otsustavad hetked, Theo Walcotte annab Rooney’le söödu, aga paraku ei jõua see temani, sest Müncheni Bayernis mängiv Franck Ribery teeb hiilgava vaheltlõike ja kustutab sellega Inglismaa lootused.

Järgmises stseenis langeb Rooney põlvili ning kujutab mõtteis ette, kuidas ta elu põhja käib. Ta kujutab ette, kuidas tema füüsiline vorm langeb ning tal on lõpuks suur õllekõht, lisaks on tal veel üsna metsik habe.

Selles reklaamikampaanias osalevad veel ka Didier Drogba, Fabio Cannavaro, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Theo Walcott, Cesc Fabregas ning Andrés Iniesta.

Vaata lühikest klippi habetunud ja õllekõhuga Rooney’st siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles