Kaks tenniselegendi ühendasid jõud

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Becker (vasakul) ja Novak Djokovic 2007. aastal.
Boris Becker (vasakul) ja Novak Djokovic 2007. aastal. Foto: SCANPIX

Tennisemaailmas on jõud ühendanud kaks kunagist maailma esireketit: nimelt asub legendaarne Boris Becker juhendama viimastel aastatel tennisemaailma valitsenud ja praegu edetabelis teist kohta hoidvat Novak Djokovici.

Becker asub Djokovici tiimi etteotsa ning hakkab teda ettevalmistama jaanuari keskpaigas algavateks Austraalia lahtisteks meistrivõistlusteks.

Omal ajal nii Wimbledoni, USA lahtiste kui ka Austraalia lahtiste meistrivõistluste võitja Becker oli koostöö sõlmimise üle õnnelik ja kinnitas, et ootab seda pikisilmi.

«Novak on suurepärane mängija ning vaieldamatult üks parimaid maailmas. Kui mulle pakuti võimalust temaga töötada, hüppasin rõõmust õhku,» selgitas Becker. «Olen kindel, et meist saab hea meeskond ning julgen öelda, et koos teeme 2014. aastast Novaki senise karjääri kõige edukama hooaja,» lisas legendaarne sakslane.

Djokovici senine treener Marian Vajda jääb Beckeri juhendatavasse meeskonda alles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles