Legendaarne tippmängija: Özil pole piisavalt hea, et Arsenali meistriks viia

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Praeguseks hetkeks aktiivse jalgpallurikarjääriga lõpparve teinud Michael Owen avaldas arvamust Inglismaa liiga kohta ning väitis, et hetkel tabelit juhtiv ning meistritiitlimõtteid mõlgutav Arsenal sel aastal tšempioniks tulla ei suuda, sest nende suvine suurost Mesut Özil pole piisavalt hea, et tiimi liigavõiduni viia.

Özil osteti sel suvel Madridi Reali ridadest Arsenali 42,5 miljoni naela eest ning sakslaselt oodati suuri tegusid. Özil alustaski Arsenali ridades lennukalt ning tema abiga on tiim praegu hoidmas liigas esikohta ja loodetakse sel hooajal ka Inglismaa meistriks tulla.

Omal ajal pikalt Inglismaa liigas mänginud ja saareriigi koondist esindanud Oweni sõnul ei maksaks aga Arsenalil veel võidutrofee jaoks kohta välja vaadata, sest sakslane neid meistritiitlini vedada ei suuda.

«Arsenalil pole piisavalt häid mängijaid selleks, et võistleda peamiste tiitlipretendentidega,» avaldas Owen arvamust sporditeemalises sotsiaalvõrgustikus Sportlobster.

«Hoolimata sellest, et inimesed väidavad mulle kogu aeg, et Mesut Özil on maailmaklassiga mängija, tõestab tema järjekindlusetus, et näeme vaid mõningaid kvaliteetseid hetki. Tema väheste heade esitustega kaasneb tavaliselt tosin halbu mänge,» lisas Owen.

Endise Inglismaa koondislase väitel on peamisteks tiitlikandidaatideks Liverpool ning Manchester United.

Liigatabeli tipus on hetkel Arsenal 35 punktiga, Liverpool hoiab 33 punktiga teist kohta ning sama summaga on kolmandal tabelireal Chelsea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles