Lindpere uut koduklubi ei saanud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse.
Joel Lindpere kuulus viimati USA klubi Chicago Fire'i ridadesse. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere oli üles antud USA jalgpalliliiga re-entry draft’is, kuid sarnaselt esimesele voorule jäi Lindpere valimata ka teises ringis. Kui mitmed eksperdid ennustasid, et eestlane valitakse teises ringis kindlasti mõne tiimi poolt ära, siis praeguse seisuga on poolkaitsja tulevik endiselt lahtine.

MLSi re-entry draft'is saavad klubid valida mängijaid, kelle leping senise tööandjaga on lõppenud või mängijad, kelle lepingut ei olnud senine tööandja nõus koheselt pikendama. Kuna MLSis ei ole Euroopa mõistes nö. vabaagentide turgu, siis ongi re-entry draft loodud kogenud mängijate võimalike klubivahetuste jaoks.

Kuigi Lindpere jäi re-entry draft’is valimata, siis püsib endiselt õhus võimalus, et ta jätkab siiski viimatise tööandja Chicago Fire’i ridades. Lisaks Lindperele jäid Fire’i mängijatest valimata ka ründaja Maicon Santos ja kaitsjad Wells Thompson, Shaun Francis ja Michel Videira. Kõik mehed on nüüdsest vabaagendid, kirjutab Chicago Tribune.

Eelmisel hooajal Fire’it juhendanud Frank Klopas sõlmis aga kolme aasta pikkuse lepingu Montreal Impactiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles