Video: itaallane sai NBAs hakkama uskumatult rumala viskega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Bargnani.
Andrea Bargnani. Foto: SCANPIX

New York Knicksi korvpallur Andrea Bargnani demonsteeris läinud ööl NBAs hämmastavat võimetust mängu lugeda, mis oleks tema meeskonnale äärepealt võidu maksma läinud.

Knicks oli kohtumises Milwaukee Bucksi vastu esimese lisaaja lõpus 94:92 ees ja omas paarkümmend sekundit enne lõppu ka rünnakuõigust. Palli üritati enda käes hoida võimalikult kaua, kuni Carmelo Anthony lõpuks peale viskas - mööda. Lauapalli sai aga Tyson Chandler, kes lükkas selle kolmepunktijoone taga täiesti üksi seisnud Bargnanile.

Ehhki lõpusireenini jäi vaid 11,9 sekundit ning Knicks oleks saanud rahumeeli palli enda käes hoida ja vastastelt vea välja meelitada, juhindus Bargnani arusaamatul põhjusel hoopis põhimõttest «kui oled vaba, tuleb visata» ning saatis kolmese teele. Vise läks mööda, Bucks sai lauapalli ja võttis aja maha ning John Henson tabas järgmisel rünnakul korvi alt, viies mängu teisele lisaajale.

Seal suutis Knicks kohtumise tänu Carmelo Anthony suurepärasele mängule siiski enda kasuks kallutada, võites lõpuks 107:101. Bargnani rumal vise sundis aga isegi pollitkorrektseid ameeriklastest kommentaatoreid tavapärasest otsekohesemalt väljenduma - üks neist nimetas itaallast otsesõnu «kõlupeaks».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles