Keel 3:0 võidust: kohati tundus, et nad ei oska üldse mängida

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel taamal meeskonna tegutsemist jälgimas.
Avo Keel taamal meeskonna tegutsemist jälgimas. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond alistas Challenge Cupi 1/16 finaali kordusmängus ülikindlalt 3:0 (14, 21, 11) Austria klubi Graz Holdingu.

Selveri peatreener Avo Keel avaldas imestust, et vastased nii vähe vastupanu suutsid osutada. «Kohati tundus, et nad üldse ei oska mängida. Tiksusime kaasa, aga vahe venis juba kilomeetri pikkuseks,» sõnas Keel. «Ma ei mäleta mängu, kus oleks alla 40-protsendilise rünnakuefektiivsusega võidetud. Publikust on kahju, nad nägid täna koledat mängu.»

Nagu Keel mängu eel rõhutanud oli, suutis Selver hästi servi lüüa. «Nad ei saanud üldse servi kätte, ka planeerivat lõime hästi. Kohtunik valis samuti väga range joone ja vilistas kogu tehnilise praagi ära,» lisas ta. Austerlased tegid ohtralt omavigu ning hädas oldi ka rünnaku realiseerimisega.

Selveri parimana 17 punkti (+12) toonud diagonaalründaja Hindrek Pulk sõnas samuti, et serv oli võidu võti. «Ootasime neilt tõsisemat vastupanu, kodus mängisid nad tugevamalt. Eks serv sai täna otsustavaks,» ütles Pulk. «Ise olen loomulikult rahul, et mind usaldatakse ja nii palju tõsteid saan, kuigi teise geimi lõpus oli kops päris koos,» lisas ta.

Järgmises ringis ootab eestlasi Sloveenia klubi Kamnik Calcit.

Selveri meeskonna ainus leegionär, Moldova koondislane Dmitri Tucov on jätkuvalt hädas põlvedega ning tõenäoliselt tema teenetest loobutakse. «Kardan, et ta pärast aastavahetust enam Eestisse tagasi ei tule, sellised asjad üleöö ei parane,» ütles Keel. Sama kinnitas ka meeskonna mänedežer Oliver Läll. Keele sõnul näeks ta heameelega meeskonnas uut nurgaründajat. «Aga see on juba klubi juhtkonna otsustada,» kommenteeris ta.

Täna ei saanud põlvevalu tõttu Selverit aidata tempomees Timo Tammemaa, kelle asemel kasutas Keel Reimo Rannarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles