Mihkel Kukk alistas kodusel avavõistlusel Andrus Värniku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kukk
Mihkel Kukk Foto: Liis Treimann

Täna peetakse Kadrioru staadionil heitjate seeriavõistluse esimene etapp. Esimestest aladest on lõppenud juba odavise, kus võidutses Mihkel Kukk.

Mihkel Kukk viskas 79.59, Värnik vastas 74.50ga.

«80 meetrit võinuks täna ikka ära tulla, aga selline tulemus käib ka,» avaldas Kukk Postimehele. «See on mul tegelikult elu parim algus hooajale. Varasemalt olin hooaega alustanud 77-meetriste visetega.»

Kuke sõnul oli tal tänasel võistlusel ka varu, sest ta ei saanud hoojooksu klappima. Põhjus võis olla ka selles, et täishooga pole ta odaviset treeningul veel harjutanud. «Omamoodi oligi see proovivõistlus, kus harjutada. Enne Jõgeva Kuldliiga etappi saab paaril treeningul täishoo pealt viskamist veel treenida,» nentis Kukk.

Kuke sõnul lagunes tänasel etapil ka Värniku tehnika. «Treeningul viskab ta ikka väga võimsalt, rohkem kui mina. Kui ta tehnika korda saab, siis võib sealt väga korralikke tulemusi tulla,» lisas Kukk.

Raigo Toompuu tõukas kuuli 18.33.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles