Varrak: tundub, et homme Rocki vastu me ei saa

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Toomas Huik

Karikavõistluste esimeses poolfinaalis kohtusid omavahel BC Kalev/Cramo ning KK Pärnu. Valitsev Eesti meister ning eelmisel aastal karikavõistlustel kolmanda koha saanud Kalev/Cramo pääses kindlalt finaali, võites suvepealinna klubi 94:63.

Alar Varrak oli oma meeste mänguga rahul: «Me tulime normaalse häälestusega mängule, kuid esimesel veerandajal oli meil kehva visketabavus ning sellevõrra püsis Pärnu mängus. Tegime poolajal paar pisikest taktikalist muudatust ja võit tuli koju. Tundub, et homme Rocki vastu me ei saa, kuid mängima lähme kindlasti. Selge see, et ega see lihtne ei ole.»

Esimene veerandaeg möödus tasavägiselt. Kumbki meeskond ei suutnud initsiatiivi haarata ning skoorgi oli visa kasvama. Kümme minutit pärast kohtumise algust oli Kalev siiski kerges 15:13 eduseisus. Teisel kümnendil muutus Kalev aina aktiivsemaks. Pärnu siiski ei jätnud oma jonni, vaid püsis kindlalt neil kannul. Juhtpositsioon oli poolajapausile minnes Kalevi käes, seisuks 43:34, vahendab basket.ee.

Kalev pani oma lõpliku paremuse maksma teisel poolajal. Valitsev Eesti meister ei andnud enam Pärnule mingit ruumi mängida, ise mängides rünnakul ja kaitses aina enesekindlamalt. Üheksa mehega mänginud Kalev oli kindlalt KK Pärnust üle, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 72:52 ning kohtumise lõppedes 94:63.

Kalevi resultatiivsemad olid Ty Abbott 19, Bamba Fall 17 ning Vlad Moldoveanu 16 punktiga. Fall korjas lisaks lauast 10 palli, tehes kaksikduubli. Neid toetasid Kristjan Kitsing 14 ja Frank Elegar 13 punktiga. Üleplatsimees oli Pärnu poolelt Janis Vahter. Nemanja Miljkovic lisas 12 ning Rannar Raap 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles