Barcelona peatreener kommenteeris Messi müümist

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerardo Martino.
Gerardo Martino. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Gerardo Martino rääkis meeskonnas ning klubist toimuvast ja kinnitas, et neil pole plaanis Lionel Messit maha müüa.

Hetkel vigastuspausil olev Messi on sattunud sõnasõtta klubi asepresidendi Javier Fausiga, kes hiljuti väitis, et nad ei kavatse argentiinlase lepingut uuendada, sest tegid seda alles eelmisel aastal. Lisaks väitis Faus, et Messi ning tema meeskonnakaaslased on nõudnud palgakõrgendust, ent maailmakuulus vutimees lükkas selle väite ümber. Seoses pingetega võttis omakorda sõna meeskonda juhendav Martino, kes kinnitas, et Messit maha müüma ei hakata.

«Mina hoolin sellest, kuidas meeskond mängib. Mul ei ole kombeks keskenduda asjadele, mis ei mõjuta väljakul toimuvat. Mina keskendun jalgpallile. Ei ole tõsi, et Barcelona tahab Messit maha müüa,» võttis Martino olukorra kokku.

Messita mängiv Barcelona on endiselt kodust liigat juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles