Eestlased jäid MK-etapil taas punktideta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Lamy Chappuis.
Jason Lamy Chappuis. Foto: SCANPIX

Schonachis toimuval kahevõistluse MK-etapil võidutses täna prantslane Jason Lamy Chappuis, eestlased punktikohtadele ei jõudnud.

Schonachis jäeti täna tugeva tuule tõttu ära hüppevoor ning rajale mindi reedese varuvõistluse järgi. Lamy Chappuis sai rajale viiendana, ent suutis pingelises heitluses lüüa sakslast Johannes Rydzekit 0,7 sekundiga. Kolmanda koha saanud jaapanlane Akito Watabe kaotas võitjale 1,1 sekundit.

Eestlastest sai parima koha Kristjan Ilves, kes läks rajale 20. võistlejana ning lõpetas 45. kohal. (+2.24,4). Han-Hendrik Piho läks murdmaadistantsile 47. kohalt ja lõpetas samal positsioonil (+2.32,2), Karl-August Tiirmaa alustas 19. kohalt ning oli finišis 49. mehena (+2.54,0). Esialgu murdmaadistantsilt eemale jääma pidanud Kail Piho sai siiski kaasa lüüa ning läks rajale 60. mehena, lõpetades 53. kohal (+3.06,2).

Meeste järjestus:
1: Lamy Chappuis
2. Rydzek
3. Watabe
4. Klapper
5. Krog
6. Pittin
7. Kircheisen
8. Frenzel
9. Fletcher
10. Schmid
... 45. Ilves
47. H. H. Piho
49. Tiirmaa
53. K. Piho

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles