Sõber: tänavune pronks on mullusest kullast magusam

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber mängijaid juhendamas.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber mängijaid juhendamas. Foto: Arvet Mägi

Neljandat aastat järjest korvpalli Eesti karikasarjas esinelikusse rühkinud Rakvere Tarvas saavutas pronksimatšis raske 68:64 võidu KK Pärnu üle.

«Peab rahul olema, kuidas muidu - neljas aasta karikavõistlustel esinelikusse rühkida ja neljas medal võtta,» lausus rakverlaste peatreener Andres Sõber. «Pean mõnes mõttes seekordset karikapronksi isegi väärtuslikumaks kui eelmise aasta kulda, sest oleme praeguseks läbinud väga tõsise kadalipu. Sinna hulka kuuluvad kuus väga tugevat mängu FIBA EuroChallenge sarjas, mis on meile palju juurde andnud.»

Pärnakate parimaks kerkis Rannar Raap 17 punkti, üheksa lauapalli ja kuue korvisööduga. Zivojin Grubovic toetas suvepealinna meeskonda 16 punkti ja 12 lauapalliga.

Kristo Saage tõi Tarva kasuks resultatiivsemana 17, Rait Keerles lisas 16 ja Giedrius Gustas 15 punkti. Leedulasest mängujuht panustas samuti 10 lauapalli ja viis korvisöötu, tema takistamisel tegid vastased 11 viga.

Rakvere meeskonnal tuli praktiliselt kogu kohtumise vältel läbi ajada ilma põhitsenter Gregory Jenkinsita, kes vigastas esimesel veerandajal hüppeliigest. Samuti ei teinud jalavigastuse tõttu kaasa Rain Raadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles